We willen er stijlvol bijlopen, fris uitzien en klaar zijn voor verschillende gelegenheden. De nieuwe Tech Prep technologie van GANT helpt je hierbij en is je redder in nood in de volgende situaties.

160529_GAN_03_075 kopie

Business trips

Wanneer je een nachtvlucht hebt en de volgende ochtend gelijk bij een meeting aanwezig dient te zijn, is het vaak een heel gedoe met overhemden. Het hemd van het vliegtuig kan je niet meer dragen, omdat je er in hebt gezweet en deze gekreukt is. Echter, heb je geen tijd om de hemden uit je koffer kreukvrij te maken en is er mogelijk geen plek waar jij je rustig en comfortabel om kunt kleden. De Tech Prep hemden van GANT absorberen actief vocht op de huid en voeren dit van het lichaam naar het oppervlak wat een verkoelend effect geeft. Dit wordt bereikt door de vezels die op moleculaire grootte een vorm van een ster hebben. Hierdoor kan lucht er gemakkelijk in en uit.

gant man man

Tricot Piqué Shirt

Gant €110 Shop nu
gant man man 2

Tech Prep Dobby Oxford-Shirt

Gant €100 Shop nu

Je weg naar kantoor

De typisch Nederlandse man gaat lekker op de fiets naar kantoor. Maar wanneer je net te laat bent opgestaan, je een tandje harder moet fietsen en ook nog eens flink wind tegen hebt zul je bezweet op kantoor aan komen. Het gevolg? Je zit de hele dag in een stinkend hemd. De hemden met de Tech Prep technologie zijn zo geweven dat lucht en lichaamswarmte door de stof heen kan, waardoor je lichaamstemperatuur op peil blijft.

De date

Je hebt eindelijk afgesproken met die ene mooie dame. Zorgvuldig heb je de perfecte outfit en een fancy restaurant uitgekozen, maar aan het einde van de dag komt je baas met een onmogelijke deadline. Je gehele planning loopt in de soep en het is niet mogelijk om nog langs huis te gaan en je op te frissen. Met deze hemden is dat ook niet nodig. Je voelt je de hele dag fris. Het enige wat je hoeft te doen is je kraag recht trekken en je bent klaar voor je date.

Schermafbeelding 2017-02-08 om 12.01.53

Blauw Gestreept Tech Prep Shirt

GANT €110 Shop nu
Schermafbeelding 2017-02-08 om 12.02.02

Chambray Tech Prep Shirt

GANT €100 Shop nu

Je bent vergeten te wassen

Je komt thuis na een lange werkdag en ploft op de bank. Tijd om te chillen. De volgende ochtend besef je dat je vergeten bent je hemden te wassen. Geen probleem! Tech Prep is microfiber polyester van hoge kwaliteit waardoor deze sneller droogt dan onbewerkte stoffen.

Er de hele week goed uitzien

GANT heeft de Tech Prep toegepast op zijn key pieces, waardoor je verschillende varianten hebt voor de gehele week. Hierdoor zie je er elke dag goed uit op je werk.

Ddankzij de voordelen van deze stof blijf je fris en klaar voor elke gelegenheid.