Wie is Shary Celine Swartz?

De bruinharige Shary Celine Swartz komt van oorsprong uit het Nederlandse Rijwijk, maar woont nu inmiddels al een paar jaar op het Spaanse feesteiland Ibiza. In het dagelijks leven is zij professioneel danseres en hier op het Spaanse eiland heeft zij in de zomermaanden veel werk in de verschillende clubs. Verder heeft Shary ook een passie voor modellenwerk en hier blinkt zij enorm in uit. Zo is zij Hunkemรถller-ambassadeur geworden en regelmatig staat ze model voor merken als Christine le Duc en Aime balance. We kunnen dus wel stellen dat de bloedmooie verschijning een hardwerkende dame is.

Ook in haar vrije tijd zit Shary Celine niet stil, want dan is zij vooral veel bezig met sporten, yoga, gezond eten en het leren van de Spaanse taal. Iets wat wij mannen enorm kunnen waarderen in een vrouw, want een vrouw met een Spaans accent is natuurlijk enorm aantrekkelijk.

Op Instagram is de brunette ook erg populair

Naast Shary Celine haar gevoel voor ritme, verschijnt zij ook regelmatig op Instagram. Hier verblijdt zij haar ruim 31.000 volgers veelal met jaloersmakende vakantietripjes naar onder andere Thailand en Bali. Ook komen er regelmatig foto’s voorbij waarbij zij poseert in bikini of lingerie op de mooiste parelwitte stranden van Ibiza. En hierbij weet zij ons iedere post echt weer helemaal in te pakken met haar onvermijdelijke fitte figuur.

Wij zijn niet de enige die fan zijn van de verleidelijke brunette. Zo stond zij namelijk twee jaar op rij in de lijst FHM 500 mooiste vrouwen van Nederland. Waarbij zij in 2019 plaats 67 bemachtigde en in 2020 op plaats 149 stond. Als het aan ons ligt komt de Shary Celine snel weer terug in de lijst, want deze tropische verschijning is een absolute lust voor het oog en haalt het lentezonnetje echt in huis. Zie hieronder de brunette haar mooiste foto’s op Instagram en oordeel zelf maar: