Sharon Hilgers is de CEO van My Jewelry

Terwijl veel vermogende Nederlanders hun vermogen hebben geerfd, zijn er ook individuen die het op eigen kracht doen. Kortom, Sharon houdt haar eigen broek op en heeft geen vent nodig om een leuk leven te kunnen leiden. Haar geheim is dus gewoon een combinatie van geloven in jezelf en hard werken. Kortom, geen investeerders en schimmige winstprognoses, maar een gezond bedrijf waarbij de omzet nog altijd groeit.

Het vehikel van Sharon Hilgers heet My Jewelry en kon over 2019 een winst van 5.9 miljoen euro melden. Dat is een groei van 50% en voorlopig zal die groei niet eindigen. My Jewelry is dan ook niet zomaar een leuk idee, maar een volwassen concept met een goed renderende webshop, twintig winkels en 400 medewerkers.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door sharon hilgers. (@sharonhilgers)

Dankzij het succes van haar onderneming is zij de rijkste vrouwelijke miljonair volgens de Quote Top 100 Jonge Selfmade Miljonairs. Inmiddels staat zij op een 29e plaats. Het is de eerste keer dat zij deze lijst weet te behalen en weet daarmee bekende rijke dames als Nikki Plessen en Doutze Kroes ruimschoots achter zich te laten. Met een vermogen van 45 miljoen euro doet ze het dus allesbehalve slecht. De volgende keer dat jouw vriendin dus de suggestie oppert om sieraden online te gaan verkopen, stimuleer het dan.