Sharina van der Vliet en haar carrière als model

Sharina van der Vliet staat voor velen bekend als model. Het is haar grootste passie en ze is nog succesvol ook. Vorig jaar was ze bijvoorbeeld cover model van de PlayBoy. Maar daarvoor heeft ze een lange weg afgelegd. Toen ze 21 jaar was is ze begonnen met modellenwerk en deed kleine opdrachten. Daarna is ze een tijdje gestopt, maar in 2019 pakte ze dit weer op na lange tijd. Ze deed veel fashionshoots voor een online webshop, waardoor ze ook steeds meer andere aanvragen kreeg. Zo kreeg ze bijvoorbeeld aanvragen voor lingerie shoots voor verschillende merken. Hierdoor heeft ze een contract gekregen bij haar management Innate Rebel.

VanΒ PlayBoy naar uitdagende Instagram-pagina

We komen Sharina van der Vliet nu regelmatig op Instagram tegen. We zien haar hier voornamelijk met maar weinig kleding verschijnen. Zo poseert ze in badpak, bikini en lingerie. Ze doet dit regelmatig voor campagnes met verschillende bedrijven om de producten te promoten. Maar we kunnen in ieder geval zeggen dat we dat helemaal niet erg vinden, vooral mee doorgaan!

Ook liet ze onlangs met een hele uitdagende foto weten dat ze geselecteerd is voor de FHM500. Op een prachtige boot ziet we door de stoel heen haar prachtige achterwerk. Onze stem heeft deze dame zeker weten.

Zie hieronder een aantal prachtige foto’s van Sharina: