Mooie Talia is binnenkort mevrouw Janssen

Vincent Janssen is – als het om het voetbal gaat – vooral bekend vanwege zijn functioneren bij AZ en in het Nederlands elftal. Daar heeft hij overigens geen basisplaats, maar is inmiddels – tot grote verbazing van vrijwel de hele voetbalwereld – wel weer opgenomen in de selectie. Echter is de aanvaller vandaag niet bij de selectie van Oranje wegens een logische reden: zijn huwelijk met de prachtige Talia.

Dat hij voor de Mexicaans-Amerikaanse Talia is gevallen begrijpen we maar al te goed. Kijk maar naar haar posts op Instagram en je begrijpt precies wat we bedoelen:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Talia (@itmetaliag)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Talia (@itmetaliag)

Vincent Janssen in het buitenland

Vincent Janssen heeft al redelijk wat clubs versleten en dat was niet altijd even positief. Zo kon hij niet echt goed uit de verf komen bij Tottenham Hotspur en ook het Turkse Fehnerbahce was geen onverdeeld succes. In plaats van zijn geluk te beproeven bij een Nederlandse club, koos hij voor een ongewis avontuur in Mexico, bij Monterey. Blijkbaar was dat een gouden greep want hij werd vrijwel direct kampioen met zijn huidige team. Of Talia een rol heeft gespeeld bij de keuze voor de Mexicaanse ploeg weten we niet, maar de name heeft wel een neus voor goede beslissingen.