Welke series kun je in juli op Netflix verwachten?

Er komen deze maand twee series online die je echt niet mag missen. De laatste twee afleveringen van Stranger Things seizoen vier komen in juli eindelijk op Netflix en ook de serie The Most Hated Man on the Internet zal aan het eind van de maand verschijnen.

 

Stranger Things seizoen 4B

Na drie jaar wachten verscheen op 27 mei eindelijk seizoen 4A van Stranger Things. Veel fans waren daar al met smart op aan het wachten. Maar helaas kwam niet het hele seizoen in één keer. Voor het tweede deel, Volume 2, heeft iedereen nog even een tijdje moeten wachten. Maar nu is dan ook eindelijk seizoen 4B er en weten we hoe het afloopt met de personages in dit seizoen. De tweede helft van seizoen 4 bestaat uit slechts twee afleveringen, maar beide zijn de lengte die je normaal zou verwachten van een film. De achtste aflevering duurt namelijk bijna 1,5 uur en aflevering 9 zelfs ruim 2,5 uur. In vier uur kom je er dus achter wat Vecna, de antagonist van seizoen 4, voor de kids in petto heeft. En we zullen zien hoe het afloopt met Nancy, Steve en Robin die nog altijd in de Upside Down verblijven. Even gemist wanneer die laatste twee afleveringen online zouden komen? Dan hebben we goed nieuws voor je, want seizoen 4B van Stranger Things is sinds vrijdag 1 juli te zien op Netflix.

 

The Most Hated Man on the Internet

In deze driedelige true crime serie probeert een moeder de zogenaamde ‘revenge porn‘ van haar dochter offline te krijgen. De titel van de serie slaat op Hunter Moore, die in 2010 een site creëerde waarop expliciete beelden van mannen en vrouwen zonder toestemming werden gedeeld. Moore noemde zichzelf een ‘professionele levensverwoester’. De site had heel wat volgers, die hem ook foto’s toestuurden van bijvoorbeeld hun ex-vriendinnen. Er werden ook namen en adressen van de slachtoffers gedeeld. In de documentaire doen slachtoffers hun verhaal.

De serie verschijnt op 27 juli op Netflix en de eerste beelden zullen binnenkort worden vrij gegeven. Stay tuned!