De verhaallijn ‘Pax Massilia’ (seizoen 1)

In de serie van ‘Pax Massilia’ (‘Blood Coast’) word je meegenomen in de gevaarlijke straten van Marseille. In Marseille wil een gevaarlijke crimineel de Franse stad veroveren. Ondertussen krijgt hij te maken met een dappere politiebaas met zijn team een nieuwe collega, die zijn eigen plannen heeft. De Franse stad is een onveilige plek, maar toch verzinnen de agenten trucjes om de criminelen te stoppen en te voorkomen dat de stad in gevaar komt of in problemen raakt. En ze doen daar alles aan.

Check hieronder de trailer van de Netflix-misdaadserie ‘Pax Massilia’:

Reviews van IMDb en Netflix-kijkers

De serie is sinds woensdag 6 december 2023 op Netflix te zien. ‘Pax Massilia’ heeft nu nog maar één seizoen met in totaal zes afleveringen met een kijklengte van ongeveer 50 minuten. Als de serie zowel in Frankrijk als over de rest van de wereld goed wordt ontvangen door de kijkers, dan heeft het een grote kans om nog een seizoen te krijgen.

Aangezien de serie pas net te zien is, heeft hij nog niet veel reviews ontvangen op de website IMDb. Momenteel Pax Massilia een 6.9 / 10 sterren op IMDb. Een ruime voldoende dus volgens de kijkers.

Op X, wat voorheen beter bekend stond als Twitter, zijn de Netflix-kijkers ook zeer tevreden over deze nieuwe Netflix-serie. Wij selecteerden een aantal reacties van de kijkers: