Waar kennen we Sensi Lowe ook alweer van?

Als je een beetje voetbalfan bent heb je Sensi Lowe ongetwijfeld voorbij zien komen op de televisie. Zij was namelijk de prachtige dame die weleens te zien was bij Voetbal International en heeft ook voor PowNed gewerkt. Maar wanneer hebben we eigenlijk voor het eerst kennis gemaakt met de bloedmooie Sensi lowe?

De kans is groot dat je haar voor het eerst gezien hebt in het programma The Price is Right; een programma waarbij de gasten proberen de waarde van objecten te raden. Sensi was in dit programma te zien als het “prijzenmeisje”. Daarnaast heeft ze ook nog een kleine rol gehad in de 2016 film Sneekweek.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sensi lowe (@sensilowe)

Ze maakt bekend dat ze weer vrijgezel is

Zoals je misschien al wist heeft Sensi Lowe een lange tijd een relatie gehad met de Nederlandse artiest Billy Dans. Hij is rapper en songwriter en de twee hebben nu toch een punt gezet achter hun relatie. Voor de volgers van zowel Billy als Sensi kwam het einde van de relatie niet als een hele grote schok; vele hadden namelijk al het vermoeden dat er iets niet helemaal goed zat.

Uiteindelijk hebben Billy en Sensi het er met elkaar over gehad en hebben zij onlangs via Instagram laten weten dat ze niet meer samen zijn. Verdrietig nieuws voor hen natuurlijk, maar voor de 57.6K volgers van Sensi op Instagram is het vast ontzettend goed nieuws. Eindelijk is de prachtige Sensi Lowe weer vrijgezel. Of de 31-jarige al meteen weer opzoek is naar een nieuwe relatie is onduidelijk, maar wie weet maak jij een grote kans. Of misschien zien we haar wel terug in één van de aankomende seizoenen van De Bachelorette. Zie hieronder een aantal foto’s van de knappe Sensi:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sensi lowe (@sensilowe)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sensi lowe (@sensilowe)