FHM500

Selina Rakké uit Utrecht is verkozen tot FHM Buurmeisje 2023 met maar liefst 775 stemmen. Op de tweede plek staat Michelle Dijkmans met 607 stemmen. Deze verkiezing is de pre-campagne van de FHM500, waarin de 500 mooiste vrouwen van Nederland worden geselecteerd.

Hoofdredacteur Chris Riemens vertelt het volgende: “Met de FHM500 vieren wij de schoonheid van de vrouw in al haar diversiteit. Van jong tot oud, zwart tot wit, curvy tot slank en bekend tot onbekend. Met de FHM Buurmeisjes-verkiezing geven wij aan alle onbekende vrouwelijk schoonheden uit alle windstreken van het land om zich in de kijker te spelen en hiermee een plek te verwerven in de FHM500.”  Dit doet het magazine in samenwerking met het verzorgingsmerk TABAC Fragrances, dat al acht jaar lang de partner is van de FHM500.

Selina Rakké is het ‘Buurmeisje van 2023’

Selina is niet onbekend met dit soort verkiezingen. Ze werd ook al eens verkozen tot Miss Teen Universe Netherlands en is hier ook om een speciale reden aan begonnen. “Ik ben vroeger eigenlijk altijd gepest, ik had een hele lichte huid, sproetjes en rood haar. Dat was altijd iets wat opviel en niet echt helemaal mengde met de rest”, vertelde Selina. Maar ze liet dit niet in haar weg staan en besloot ze haar eigen pad te volgen. “Ik ben echt bij mezelf gebleven, dit is hoe ik eruitzie, dit is wie ik ben. Als mensen dat leuk vinden, vinden ze dat leuk, en anders niet.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Selina Rakké (@selinarakke)

De publieksprijs van deze verkiezing bestond uit een fotoshoot met Russel Pearson en een full page in de FHM500. De shoot van Selina kun je bekijken in het magazine, dat op 1 juni uitkomt. “Ik vind het echt een enorme eer, als je me dit tien jaar geleden had verteld had ik je waarschijnlijk uitgelachen. Er staan heel veel bekende Nederlanders in, en ik vind het initiatief dat een normale ‘girl next door’ er ook in zou kunnen komen heel mooi. Ik ben nog steeds helemaal hyper dat de keuze op mij is gevallen”, aldus Selina. Zie hieronder een aantal foto’s van de prachtige Selina en lees het hele interview met Selina op FHM.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Selina Rakké (@selinarakke)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Selina Rakké (@selinarakke)