Een van de populairste tattooshops op Bali

Bali kent een aantal goede tattooshops. Een van de grootste parels op het Indonesische eiland is Lab01. Deze exclusieve shop beschikt over een aantal van de meest getalenteerde tatoeëerders ter wereld. Het bijzondere aan deze tattooshop is dat alles achter gesloten deuren en zonder reclamebordje gebeurt. Geen drukke taferelen met dronken toeristen om je heen dus. Een tattoo laten zetten gaat dan ook alleen op afspraak. Dit gaat via het Instagram-profiel van Lab01.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door LAB ZERO ONE (@lab__01)

Lab01 ligt aan de rand van een van de populairste plekken op Bali: Canggu. Dit is een hotspot aan de zuidkust van Bali, gelegen op 10 kilometer afstand van Kuta. Er is hier een gezellige sfeer waarbij je geniet van eten, cultuur en het strand. Ook is het populair onder surfers, omdat het vooral voor mensen met longboards fijn vertoeven is.

De tattooartiesten van Lab01

Misschien vind je het een beetje eng om een tattoo in het buitenland te zetten, maar bij binnenkomst zijn die zorgen gelijk verdwenen. De hygiënische tattooshop heeft de sfeer van een labratorium en is allesbehalve je standaard tattooshop met pin-up-girls.

Malen

Er werken verschillende tatoeëerders voor Lab01. Een daarvan is Malen, een artiest met meer dan 10.000 volgers op Instagram die gedetailleerde tattoo’s zet. Hieronder zie je een voorbeeld van zijn werk:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door LAB ZERO ONE (@lab__01)

Pilgrim

Een andere tattoo-artist die werkt voor Lab01 is Pilgrim. Hieronder zie je een voorbeeld van zijn werk:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Arie (@pilgrim_ttt)