Bloedstollende actiefilm op Netflix

Brawl in Cell Block 99 is een Amerikaanse actiethriller uit 2017. De film gaat over een voormalig bokser (Bradley Thomas) die zijn baan als automonteur verliest. Zijn huwelijk loopt ook niet bepaald soepeltjes en wanneer hij geen andere uitweg meer ziet, besluit hij voor een oude vriend te werken als dealer. Hij is in dienst van misdaadbaas Eleazar.

Het werk verloopt perfect totdat hij door een mislukte drugtransactie in gevecht komt tussen de politie en zijn vrienden van het criminele circuit. Vervolgens belandt de bokser in de gevangenis. Zijn baas Aleazar wil wraak nemen voor de mislukte transactie en laat Bradley’s zwangere vrouw ontvoeren om hem te kunnen chanteren. Bradley wordt gedwongen iemand om te leggen in de gevangenis als hij wil voorkomen dat zijn ongeboren kind wordt gedood.

actiefilm op Netflix

De cast van Brawl in Cell Block 99

Vince Vaughn (Bradley Thomas), Jennifer Carpenter (Lauren Thomas) en Don Johnson (Warden Tuggs) zijn de acteurs/hoofdrollen van de actiefilm op Netflix. In de recensies worden veel positieve reacties gegeven over het acteerwerk van Vince Vaughn. Er worden reacties gegeven zoals “Vince Vaughn is a savage with a strict moral code in the best role of his career.” en “When Vaughn hurts, the audience hurts with him.” Zijn eerste grote rol was in de film Ruby (1993) en hij werd beroemd door de succesvolle film Swingers (1996).

Bekijk hieronder de trailer van Brawl in Cell Block 99: