Misschien is het er één, misschien zijn het er 15. Het is lastig, maar als dit dé persoon is voor jou dan zul jij je er toch echt bij moeten neerleggen. Deze vijf punten zullen je in laten zien waarom jij je hierbij neer moet leggen.

1. Ze zijn eerlijk over hun seksuele verleden

Het seksuele verleden van een persoon is privé en ze zijn zeker niet verplicht om hier iets over te vertellen. Maar het feit dat ze dat wel doen, zegt al heel veel over een persoon. Dit laat zien dat deze persoon eerlijk tegen je wil zijn en zich daarnaast bloot kan stellen (letterlijk en figuurlijk).

seksuele verleden man man 01

2. Meer ervaring betekent betere seks

Natuurlijk geldt dit niet voor iedereen. Sommige bakken er na meerdere ervaringen nog steeds vrij weinig van. Maar over het algemeen geldt dat een persoon meer ervaring heeft tussen de lakens als er al één of meerdere bedpartners zijn geweest. Dit zorgt ervoor dat diegene minder onzeker is over het lichaam en de daad.

3. Je kan er toch niks meer aan doen

Je kan je er wel constant druk over maken, maar dat gaat echt totaal niks veranderen aan het feit dat het al gebeurd is. Er zijn enkel twee dingen die je kan doen in deze situatie. Je stopt ermee óf je legt je erbij neer. Als je tijd nodig hebt om je erbij neer te leggen, is dat prima. Maar zorg ervoor dat je iemand niet straft om iets wat verleden tijd is.

seksuele verleden man man 03

4. Het heeft niks met jou te maken

Ondanks dat velen van ons het zich persoonlijk aantrekken, heeft het echt totaal niks met ons te maken. Wat gebeurd is, is gebeurd. Jij bent degene waarmee een nieuw hoofdstuk in haar leven is begonnen. Zoals het punt hiervoor al benoemd: je kan er toch niks meer aan doen en in veel gevallen is dit gebeurd voordat jullie elkaar überhaupt kende. Get over it. 

5. Het verleden vormt je

Je verleden maakt je zoals je bent. Een ervaring die je in je leven hebt gehad, zo ook seks, vormt een persoon. Daarnaast zorgen meerdere bedpartners ervoor dat je een beter beeld hebt van hoe het is om met anderen te zijn. Je wil ook niet dat jouw meid er over een paar jaar vandoor gaat met die stoere dude op zijn motor omdat zij het gevoel heeft dat ze niet genoeg heeft geleefd.

De beste seks is niet per se de meest kinky seks. De beste seks is met de persoon die je het beste begrijpt. Jullie zijn nu samen voor een reden toch? Je zult er versteld van staan hoe weinig het verleden uitmaakt als je allebei de beste seks van je leven hebt met de persoon waar je het meeste om geeft. Wist je overigens dat masturberen goed is voor je seksleven?