Seksstandjes voor het warme weer

Met die ongekende zomerhitte waar we nu mee te maken hebben, kan de minste of geringste activiteit je al het zweet doen uitbreken. Van een simpele huishoudelijke activiteit als het huis stofzuigen krijg je het al ontzettend warm. Kan je nagaan hoe warm je het van seks wel niet krijgt. Toch wil jij je liefdesleven niet laten beïnvloeden door wat een Gerrit Hiemstra te zeggen heeft. En dat hoeft ook niet! De gemoederen kunnen op een gemiddelde zwoele zomeravond nog weleens hoog oplopen. Door een beetje hitte laat jij je dan ook niet meer tegenhouden natuurlijk. Gelukkig is het wel zo dat je van warmer weer, flexibeler wordt. Dit kan je in je voordeel gebruiken. Wij hebben vier perfecte seksstandjes om de zomerhitte mee door te komen.

 

Doggy Style

Aah, de good old Doggy Style. Het grote voordeel bij dit seksstandje is dat je niet bovenop elkaar duikt. Hoe meer lichamelijk contact, des te warmer je het krijgt. Doordat je achter elkaar zit, is er minimaal contact, waardoor jullie niet aan elkaar gaan plakken. Ook hoef je het met dit standje niet ellenlang vol te houden. Doggy style zou, zo bleek uit onderzoek, de positie zijn waarin mannen het snelst klaarkomen.

 

The Wheelbarrow

Dit seksstandje doet jou op het puntje je stoel zitten. Deze positie voer je namelijk uit op de rand van een bed, stoel, bank of lage tafel. Deze houding is ook voordelig voor tijdens de zwoele zomeravonden, omdat er niet veel meer contact gemaakt hoeft te worden dan bij doggy style. Laat haar je kruiwagen zijn met de Wheelbarrow. Bij dit standje neemt zij plaats in jouw schoot. Je ondersteunt haar bij de heupen. Zorg dat je met deze houding laag bij de grond blijft. Zij zit namelijk als het ware voorover gekanteld, waarbij ze met haar handen op de grond steunt. Je kan haar de benen om je heen laten vouwen voor meer grip, maar dit zorgt natuurlijk ook voor meer contact, en dus meer hitte.

 

De Pretzel

Dit seksstandje draagt de vindingrijke naam ‘pretzel,’ je weet wel, zo’n in elkaar gedraaide zoute krakeling. Dat heeft alles te maken met dit standje. Bij deze positie ligt zij op haar zij. Zij heeft één been uitgestrekt, het andere been gaat de lucht in. Zij kan haar andere been tegen jouw schouder opzetten of om jouw middel leggen. Jij manifesteert je dan met de benen aan weerskanten van haar uitgestrekte been. Het voordeel van deze positie is dat het weinig inspanning vergt. Ideaal dus voor een relaxte vrijpartij onder tropische temperaturen.

 

De Schelp

Een ander seksstandje dat geschikt is voor het zinderende zomerweer is de Schelp. Deze positie wordt ook wel (Weense) Oester genoemd. De houding verschilt niet zo wezenlijk veel van de missionarisstand, alleen vouwt zij bij de Schelp de benen helemaal omhoog. Het vergt dus wel enige lenigheid van haar kant, maar gelukkig wordt je flexibeler bij warm weer. Doordat zij haar benen helemaal omhoog brengt, kan zij haar kruis iets meer oprichten. Jij ligt voorover gericht en steunt op je armen, waardoor er niet heel veel contact gemaakt hoeft te worden. Op die manier kan je toch genieten tijdens die zomermaanden.

Ongemakkelijke stilte? Dit zijn de 10 populairste songs tijdens de seks.