Over deze spots fantaseren vrouwen het vaakst

Volgens een onderzoek van Sleep Cupid bij 3000 vrouwen blijkt dat vrouwen het meest fantaseren over seks in een trappenhuis. Waarom? Waarschijnlijk omdat de kans op gepakt worden erg groot is of omdat de kans dat je naar beneden valt groot is? Who knows.

onderzoek seks vrouwen man man

Op de tweede plaats staat seks op het strand, wat cliché is, maar wel heel begrijpelijk. Sex on the beach, zoals het fruitige drankje. Verfrissend, fun en bevredigend. Nummer drie is op een “groot event,” zoals een verjaardag, bruiloft of ander feest. Het lijstje wordt aangevuld, door seks in het vliegtuig, in een garage waar al het mannelijke gereedschap ligt, in de tuin en op kantoor.

onderzoek seks vrouwen man man 1

Over het kantoor gesproken, de vrouwen werd ook gevaagd of zij wel eens gefantaseerd hadden over een collega en 83,9% zei duh. En dat is niet gek, want heel eerlijk hoevaak heb jij al wel niet over een collega gefantaseerd.

onderzoek seks vrouwen man man 2

En hoe zit dat dan met seks met de baas? Gezien het feit dat er talloze pornovideo’s zijn met dit interessante plot, is het niet verassend dat 71,3% van de dames wel eens over hun baas fantaseert.

onderzoek seks vrouwen man man 3

En we hebben meer goed nieuws, de studie kwam er namelijk achter op welk tijdstip van de dag vrouwen over dit soort zaken fantaseren. Zoals verwacht denken de meeste vrouwen pas in de namiddag en avond aan piemels en trappenhuizen 42,3%, maar liefst 32,9% de dames denk met name ’s ochtends aan dit soort taferelen en slechts 8,2% denkt hier tijdens de lunch aan, logisch: eten.

Gebruik deze feiten in je voordeel, zoek een trappenhuis op het strand tijdens een verjaardag en je zit gebakken.