De sexy vibe van een vrouw

De sexy vibe die een vrouw over zich heen heeft is soms wat lastig te herkennen. Maar als ze het heeft, dan zul je dit hoogstwaarschijnlijk wel merken. Vrouwen gaan de deur uit om plezier te beleven. Waar de één het houdt bij dansen op de dansvloer is de ander wellicht opzoek naar iets meer spanning. Seks. Waar het meestal gebeurt op een plek met veel privacy zoals thuis, kan het ook gebeuren op openbare plekken als de drang zo nodig is. Wie weet eindig jij met seks op het toilet ergens omdat jullie écht niet kunnen wachten.

De sexy vibe is dikwijls te herkennen aan haar blik en hoe haar lichaamstaal. Hoe dan ook, als ze deze intentie heeft dan zal ze je dit ook duidelijk laten merken.

Ze laat haar vriendinnen achter

Ze voelt zich erg op haar gemak bij je, ze vertrouwt je en ze volgt je. Ook ligt haar intentie van de avond op haar eigen plezier, in plaats van plezier hebben met haar vriendinnen. Wanneer ze haar vriendinnen achter laat, zegt dit veel over haar en over de situatie. Je hebt haar in ieder geval zover gekregen om naar een omgeving te gaan waar jullie wat privacy hebben. Wie weet is dit de eerste stap naar een wild avontuurtje.

Seks in openbaar toilet MAN MAN

Ze raakt jou aan en jij haar

Aanrakingen kunnen erg veel zeggen over iemands intentie. Dan hebben we het niet over een ietwat geforceerd schouder klopje of high five, maar over subtiele aanrakingen op bijvoorbeeld je bovenbeen. Aanrakingen die misschien net wat te lang duren, maar waarmee de spanning tussen jullie stijgt. Ook laat ze je toe om haar aan te raken op bepaalde plekken. Deze zwoele aanrakingen kunnen zomaar leiden tot een zoen en wie weet meer.

Klaar voor de volgende stap: seks op het toilet

Zoals eerder gezegd: als je het weet, dan weet je het. Maar hoe gaat het nu verder? Je weet inmiddels dat ze een avontuurtje wel ziet zitten. Maar hoe laat je haar subtiel weten dat de tijd is aangebroken? Heel simpel, je vraagt haar iets waarmee je aangeeft dat ze je moet volgen ergens anders heen. Je kunt dit bijvoorbeeld doen door haar hand te pakken en te zeggen dat jullie weg gaan of je stelt voor om ergens heen te gaan waar meer privacy is.

We willen natuurlijk geen valse hoop geven of verkeerde verwachtingen maar soms kunnen bovenstaande signalen duiden op een pleziertje in de late uurtjes. Ga er echter niet vanuit dat elke vrouw zomaar instemt om seks op het toilet te hebben of op andere openbare plekken. Het kan namelijk zo zijn dat je haar signalen verkeerd hebt begrepen of dat ze simpelweg niet zit te wachten op een toiletbezoekje maar liever met je mee naar huis gaat of een van deze spots wilt bezoeken.