Wat is de Scrub Daddy?

De Scrub Daddy is een gele schoonmaakspons die momenteel erg populair is in Amerika. Tegenwoordig ligt deze gele spons nu ook in winkels zoals de Wibra. Door het programma Shark Tank in 2012 is de Scrub Daddy bekend geworden. De spons is gemaakt van polymeer en de textuur verandert als het ware op basis van de temperatuur van het water. Met warm water wordt de spons zacht en absorberend en van koud water wordt de blije, gele spons hard en stevig. Ook gaat hij langer mee dan een normale spons en hij houdt meer zeep vast.

 

Waarvoor gebruik je de gele spons?

De spons wordt verkocht voor 3,99euro. Niet heel goedkoop voor een spons, maar het is iedere cent het waard! Je kunt Scrub Daddy ook heel gemakkelijk gebruiken om resten uit jouw glas te verwijderen. De spons heeft namelijk twee ogen waar jij je vingers in kunt steken waardoor je hem in het glas kan duwen in een roterende beweging. En heb je een vieze lepel of vork? Steek die dan in de mond van de spons en dan is jouw lepel binnen no time schoon! Handig weetje: je kunt de spons gewoon reinigen in de vaatwasser.

Heb jij geen Wibra in de buurt om daar de gele spons te kopen? Geen zorgen, je kunt hem ook gemakkelijk bestellen op Bol.com! Bekijk hieronder de video van de Scrub Daddy: