Een scooterverzekering op maat

Als je een verzekering voor je scooter wilt afsluiten, kun je eens kijken naar de scooterverzekering Univé. Op de site van deze verzekeringsmaatschappij kun je zien dat deze verzekering in drie varianten komt. Welke van de drie opties voor jou de meest geschikte is, hangt af van de leeftijd van jouw scooter. Heb jij een nieuwe scooter gekocht, dan kun je het beste voor de all-riskverzekering gaan. Deze verzekering dekt de schade die jij aan anderen toebrengt, maar ook jij kunt de schade aan jouw voertuig uit de verzekering halen. Anders ligt dat met de WA+ beperkt casco verzekering. Deze is voornamelijk geschikt voor scooters tussen de twee en vier jaar oud. Deze verzekering dekt niet de schade die jij hebt opgelopen als gevolg van een ongeluk dat jij zelf veroorzaakt hebt, maar wel schade die ontstaan is door brand, diefstal of storm. Heb jij geen scooter maar een bromfiets, dan gelden vrijwel dezelfde voorwaarden. Kijk even op de site van je verzekeringsmaatschappij om te zien welke bromfietsverzekering voor jou het beste is.

 

Je verzekering aanvullen

Wanneer je een verzekering gaat afsluiten voor je scooter of bromfiets, dan zul je zien dat je ook de mogelijkheid krijgt om extra pakketten aan je verzekering toe te voegen. Waarom zou je dit doen? Omdat je met deze pakketten je verzekering kunt personaliseren. Vaak kiezen mensen voor een ongevallenverzekering. Raak jij of jouw passagier invalide als gevolg van een ongeluk, dan keert de verzekering jou een fors bedrag uit. Zo kun jij de aanpassingen doen die nodig zijn en kom je niet gelijk in financieel zwaar weer terecht. Je kunt ook kiezen om pechhulp toe te voegen. Heb je een keer pech, dan hoef je niet bang te zijn dat je niet aankomt want je verzekering regelt vervangend vervoer. Zo kom jij altijd op de plaats van bestemming aan.

 

Sluit je verzekering online af

Wanneer je nu graag gelijk je verzekering wilt afsluiten, hoef je enkel even naar de site van Univé te gaan om daar de voorwaarden door te nemen. Ga je akkoord met de maandelijkse premie, dan kun je je verzekering met een paar klikken op je muis afsluiten. Je verzekering gaat gelijk in, dus je kunt gelijk de weg op.