Deze dweilslippers van de Zeeman zijn razend populair

De Zeeman is zo’n winkel die af en toe een hilarische must-have toevoegt aan zijn assortiment. Dit keer is het weer raak met  de dweilslippers. Dweilen is altijd zo saai en vermoeiend dat niemand zich daar graag mee bezighoudt. Echter is dat nu verleden tijd. Jij dweilt met deze slippers namelijk je vloer, terwijl jij je andere dagelijkse taakjes kan uitvoeren.

 

Hoe werkt het?

Deze slippers werken heel eenvoudig en eigenlijk bijna hetzelfde als een normale dweil. Maak een sopje met koud water en witte azijn. Vervolgens giet je het allemaal in een plantenspuit en spray je het op de onderkant van de dweilslippers. Zie dit eigenlijk als een soort wor-kout. Zet je favoriete muziek aan en dans erop los. Op deze manier blijf je lekker in beweging terwijl je tegelijkertijd ook je vloer schoonmaakt. Ook kun je alsnog anderen dingen doen terwijl je bezig bent met het boenen van de vloer.

dweilslippers van de Zeeman

Deze ideale dweilslippers van de Zeeman zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en kosten nu maar €2,99. Waar wacht je nog op?