Nicola Peltz Beckham: de vrouw van Brooklyn Beckham

De eerste van de twee schoondochters van Beckham en inmiddels vrouw van Brooklyn Beckham, is Nicola Peltz. Een gevaar dat op de loer ligt bij de Beckhams, is dat een eventuele schoondochter een golddigger is, maar daar is bij Nicola gelukkig zeker geen sprake van. Bij haar weten we wel zeker dat zij niet iemand is die op het geld van de Beckhams is gevallen. Nicola komt uit een familie die een plek hebben op de Forbes-lijst van rijkste Amerikanen. Ze hebben naar verluidt dan ook een vermogen van bijna twee miljard. En zelfs het vermogen van David Beckham kan daar niet aan tippen. Naast dat Nicola uit een enorm rijke familie komt, is ze ook actrice. Zo speelde ze onder meer de Katara in de speelfilm The Last Airbender en heeft ze in de Transformers reeks, de rol van Tessa Yeager.

Mia Regan: de vriendin van Romeo Beckham

Dan hebben we nog de vriendin van Romeo, de tweede telg van David Beckham en Victoria. Zijn vriendin is Mia Regan. Romeo Beckham heeft sinds mei 2019 een relatie met Mia Regan. Het stel ging naar verluidt in juli 2022 uit elkaar vanwege de afstand, maar dat was van korte duur. Slechts vijf maanden later plaatste Beckham een foto van zichzelf en Regan.

Volgens haar Instagram staat Regan onder contract bij twee topmodellenbureaus: Storm Management en Ford Models. Iets wat geen verrassing is, afgaande op haar foto’s. Naast modellenwerk heeft Regan een grote aanhang op sociale media opgebouwd als mode-influencer en contentmaker. Inmiddels heeft het model meer dan 600 duizend volgers op Instagram en meer dan 300 duizend op TikTok weten te verzamelen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door β˜† MIA REGAN β˜† (@mimimoocher)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door β˜† MIA REGAN β˜† (@mimimoocher)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door β˜† MIA REGAN β˜† (@mimimoocher)

De schoondochters van Beckham

We kunnen dus wel concluderen dat beide zonen een prachtige dame aan de haak hebben geslagen en in de toekomst misschien wel een nieuw sterrenkoppel zullen vormen. Al is het lastig te overtreffen als je vader een mode-icoon en sportheld is en je moeder een modeontwerpster en voormalig Spice Girl is. Bovendien zijn David en Victoria misschien wel hΓ©t sterrenkoppel van deze eeuw, in ieder geval voor de Engelsen dan.