Let it go

Scheten laten doe je waarschijnlijk niet in het bijzijn van je vriendin. Vooral niet wanneer je net in een relatie met haar zit. Indien je jezelf hierin herkent, dan ben je namelijk niet de enige. Dit vormt namelijk in het begin van een relatie voor veel andere mannen een probleem. De mannen van Mic.com wilden dit onderzoeken en het platform heeft onlangs een enquête gehouden, waarbij de enquêteurs moesten invullen wanneer zij hun “eerste scheet” hebben gelaten in het bijzijn van hun vriendinnen.

Friends with benefiets film justin Timberlake scheten laten MAN MAN

Uit deze enquête bleek dat de meeste mensen (29%) hun eerste scheet uitstelden totdat ze 2 tot 6 maanden samen waren. Ongeveer 25,2 procent van de enquêteurs beweerden dat zij hun eerste scheet uitstelden tot zij 6 tot 12 maanden samen waren met zijn vriendin. Zo’n 22,4 procent lieten hun eerste scheet al na een paar weken. De overige 24,3 procent beweerde nog nooit een scheet te hebben gelaten in het bij zijn vriendin en zijn het ook niet van plan (bullsh*t).

Uiteindelijk heb je niet veel aan de informatie die verkregen is uit de enquête. Echter is het laten van scheten bij je vriendin goed voor je relatie. Het is een gebaar waarmee je laat zien dat je compleet op je gemak voelt, wanneer je bij haar bent. Dit kan zorgen voor een stabielere relatie.