Rock je overcoat

Een overcoat lijkt vaak heel chique, maar door hem te combineren met de juiste items is hij juist heel nonchalant en tof. Het is de ultieme jas voor de herfst, maar met een dikke trui eronder ook prima voor de winter. Draag een grijze overcoat met een donkerblauwe dress pants en een grote, knitted trui. Bestel je trui een maatje groter voor een nonchalante en rauwe look. Kies voor laagjes en draag onder je trui een wit shirt en ga dan voor een variant zonder kraag, zodat je je outfit net iets specialer en persoonlijker maakt. Rock super cleane witte sneakers onder je outfit voor het contrast en zet een fijne beanie op je hoofd voor een stijlvolle look en geen problemen met je haar in de wind.

Scandinavisch overcoat MAN MAN inspiratie 002 overcoat man man 004 Scandinavisch overcoat MAN MAN inspiratie 001

Onze selectie van overcoats

Blijf warm in je teddy jack

Grote jassen zijn een ding. Ze zijn super warm, Rock & Roll en een must have voor de winter. Neem een grote zwarte variant zodat je hem makkelijk kan combineren. Draag hem met een grote wollen trui en kies voor een kleur die niet schreeuwend is. Zorg ervoor dat hij bij je jas afsteekt, zoals donkergroen of donkerrood. Draag er een skinny, cleane jeans onder zodat je outfit verschillende pasvormen heeft en niet alleen maar bestaat uit hele grote items. Voor een rustige look, ga voor een afgewassen zwarte jeans maar toch verschil in kleur met je jas. Draag zwarte, leren Chelsea boots voor een nog groter Rock & Roll gevoel en neem een eenvoudige, grijze, wollen sjawl voor de koude dagen. Zo kun je jouw Chelsea boots ook combineren.

MAN MAN 003 LOOK 2 INSPIRATIE MAN MAN INSPIRATIE LOOK 2 002 LOOK 2 INSPIRATIE MAN MAN

Layer je outfit met een bomber

De bomber is en blijft. Ga deze winter voor een andere variant dan de bomber die we al seizoenen zien. Kies bijvoorbeeld voor een suède jas. Draag je bomber met een nette jogger en investeer in een goede, basic knit. Wanneer je het lastig vind om een jogger in het dagelijks leven te dragen, check dan dit artikel over hoe je een joggingsbroek met stijl draagt. Draag er een langer, wit, T-shirt onder voor de warmte. Dan onstaat het mooie laagjesbeeld en om je trui minder vaak te hoeven wassen. Maak je look af met een zwarte baseball cap en een goed stel sneakers.

look 3 inspiratie man man look 3 inspiratie man man 004 look 3 man man inspiratie 002