Wie is Sandy Wenderhold?

Sandy Wenderhold is dus de directeur en enige aandeelhouder van Sansyl. Haar vader Jan Wenderhold richtte in 1968 de voorloper van het bedrijf op. Hij begon samen met Joop Wilhelmus met toen nog illegale blaadjes. Het bedrijf is vernoemd naar zijn dochters: Sandy en Sylvana. Sandy heeft wat haar vader heeft opgezet als een echte powervrouw in leven gehouden.

 

Sandy zet het familiehuis in Bloemendaal te koop

Het imperium heeft zijn vruchten afgeworpen. In 2010 kocht Sandy een stuk grond in Bloemendaal, waar zij een grote villa in chaletstijl liet bouwen. Dat zal heel wat gekost hebben. Nu gaat ze die villa weer verkopen. Daar is overigens wel een goede verklaring voor: het huis wordt te groot. “Nu de kinderen uitvliegen is het met zes slaapkamers gewoon veel te groot geworden,” vertelde ze aan Quote. Tijd voor iets nieuws dus, en daarom staat het familiehuis – zoals ze het zelf noemt – nu te koop op Funda.

luxe keuken met kookeiland funda

De woning staat op een stuk grond van maar liefst 960 vierkante meter in Park Brederode en heeft zelf een woonoppervlak van 419 vierkante meter. Het houdt dan ook niet op bij zes slaapkamers: in totaal zijn er veertien kamers te vinden in de villa. Bijvoorbeeld werk- en hobbyruimtes, een televisiekamer, een kastenkamer en een luxe kleedkamer. Ook zijn er drie badkamers aanwezig en heeft de keuken echt alles wat je hartje maar kunt begeren, inclusief niet een maar zelfs twee vaatwassers. De royale achtertuin is ook zeker een lust voor het oog.

Wat is de vraagprijs van de villa van Sandy Wenderhold?

Overigens is er aan de woning niet te zien waar Wenderhold haar geld mee verdiend heeft, want het is een heel net huis. Dat het veel geld is, is wel te zien. Wanneer je de villa van binnen -en van buiten – bekijkt snap je waarschijnlijk wel waarom er flink wat euro’s voor neergeteld moeten worden. De woning staat voor maar liefst €4,2 miljoen te koop op Funda.

Bekijk hieronder meer foto’s van de villa van Sandy Wenderhold (Funda): slaapkamer villa in bloemendaalgang en kastkamer