Tot nu. We laten je kennis maken met de televisie die, wanneer deze uitstaat, omgetoverd wordt tot een waar kunstwerk. Want laten we eerlijk zijn: behalve op de brakke zondag en tijdens de lancering van je favoriete serie staat je televisie gemiddeld toch zo’n 21 uur per dag uit.

The Frame

The Frame van Samsung is niet je standaard televisie. Waar menig standaard TV wordt omgetoverd tot een zwart gat wanneer deze uit staat, verandert The Frame letterlijk in een kunstwerk. De televisie beschikt over een zogenoemde ‘Art Mode’ die de televisie verandert in een schilderij. En met keuze uit meer dan 100 kunstwerken verander jij eenvoudig van design.

HyperFocal: 0

Design

In menig huishouden wordt hevig gediscussieerd over de grootte van een televisie. Logisch. Jij wilt levensecht kunnen gamen en genieten van een voetbalwedstrijd en zij hecht waarschijnlijk meer waarde aan de balans van het interieur. In plaats van een prominente positie in de woonkamer, ziet zij ‘m liever in de kast verstopt. The Frame van Samsung is de televisie voor jullie allebei. Door de omlijsting naar keuze is de televisie een toevoeging aan je interieur. “Art when it’s off, tv when it’s on”.

Top notch

Echter, blijft het niet enkel bij een stijlvol design. Wanneer je kunstwerk aanstaat beschikt deze over 4K ultra HD resolutie die vier keer gedetailleerder is dan Full HD en door de HDR-capaciteiten komen kleuren tot leven. Kwaliteit van hoogstaand niveau. Ondanks deze top notch specificaties is The Frame geen onnodige energievreter. Door de bewegingssensor schakelt de televisie, wanneer er niemand in de kamers is, automatisch uit.

samsung the frame man man 2

Een televisie op maat

Geen interieur is hetzelfde. Daarom is de lijst van The Frame aan te passen naar jouw interieur en smaak. En verandert de stijl van je woning? Geen probleem, door het magnetische kliksysteem verander je eenvoudig van lijst. Ga voor een witte, eikenhouten of stijlvolle walnoot houten lijst en til je woonkamer naar een hoger level.

Beleving, prestaties en kunst komen samen in The Frame van Samsung.