Prijs van de Galaxy Fold

De opvouwbare telefoon zal in de verkoop gaan vanaf 3 mei. Het is voor alle Samsung fans dus toch nog even wachten. In de tussentijd kan je nog even goed sparen, want hier zit een aardig prijskaartje aan. De opvouwbare telefoon gaat volgens de aankondiging zo’n 1.980 dollar kosten. Of de consument echt behoefte heeft aan dit luxeproduct, is voor iedereen nog de vraag.

Specificaties van de Galaxy Fold

Toch is het niet alleen de prijs waar over gesproken mag worden. De Fold gaat beschikken over 12 GB RAM, dit is nog meer dan er is sommige laptops zit. De batterijduur van de telefoon zit verdeeld in twee helften. Beide schermen zullen er dus voor zorgen dat het apparaat blijft functioneren. In totaal zit er een batterijduur van 4380 mAh in. Mocht hij dan toch een keer leeg gaan, dan zit er nog een 18W ‘fast-charger’ bij. Tot slot een 12 Megapixel camera en een 10 Megapixel frontcamera die ervoor zorgen dat al jouw mooie foto’s en selfies er scherp uitzien.

Mocht je nog niet helemaal overtuigd zijn of durf je de stap naar de Fold nog niet te maken? Geen zorgen. Want naast deze klapper introduceerde Samsung ook nog andere modellen, zoals de Samsung Galaxy S10, de Samsung Galaxy 10+ en de Samsung Galaxy 10e. De prijs van deze modellen zal aanzienlijk lager liggen dan bij de Galaxy Fold, maar dan beschik je niet over een opvouwbare telefoon.

 

Opvouwbare telefoon MAN MAN

Wordt de opvouwbare telefoon de nieuwe maatstaf?

De opvouwbare telefoon heeft een scherm van 4.6 inch en gaat naar een formaat van maar liefst 7.4 inch wanneer je hem uit klapt. Het is een waanzinnige transformatie in de smartphone-wereld die Samsung teweegbrengt met dit nieuwe speeltje. De functie van het uitklappen is dan ook waar Samsung het meest trots op is, omdat zij de eerste zijn die dit durfden te introduceren. Wij weten: groter wilt lang niet zeggen beter. Geldt dat ook voor dit nieuwe product? De tijd zal het leren.