Hoe duur worden de smartphones van de Galaxy S24-serie?

Als we kijken naar de prijzen van de Samsung-toestellen uit de Galaxy S23-serie, dan kunnen we rekenen op de volgende prijzen:

  • Samsung Galaxy S23: adviesprijs van 949 euro
  • Samsung Galaxy S23+: adviesprijs van 1199 euro
  • Samsung Galaxy S23 Ultra: adviesprijs 1399 euro

Volgens Koreaanse kranten zullen de telefoons van de Galaxy S24-serie dus de bovenstaande prijzen hanteren. Samsung hoopt met deze nieuwe serie smartphones hun verkoop met 10% te verhogen. Zet dus maar alvast een bedrag opzij.

AI-functies en andere specs van de Samsung Galaxy S24-serie

Een van de meest opwindende aspecten van de Galaxy S24-serie: de nieuwe AI-functies. Een daarvan is live vertaling van telefoongesprekken. Dit maakt het gemakkelijker om met mensen over de hele wereld te communiceren, zelfs als je elkaars taal niet spreekt. Dit opent echt deuren en maakt internationale gesprekken veel toegankelijker. Er zijn ook geruchten over het flagshipmodel, de Galaxy S24 Ultra. Deze telefoon zal naar verluidt een titanium behuizing hebben en een plat scherm, in plaats van het gebruikelijke gebogen scherm. Dit zorgt voor een uniek ontwerp en biedt ook extra voordelen voor het gebruik van de populaire S Pen.

Wat betreft overige specificaties hoef je je geen zorgen te maken. De Galaxy S24 en S24+ worden aangedreven door de krachtige Exynos 2400-chip, terwijl het Ultra-model gebruik zal maken van de Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3-chip.