Love Again, een romantische comedy over verlies en nieuwe liefde

Love Again vertelt het verhaal over Mira, een vrouw die erg aan het rouwen is wegens het overlijden van haar verloofde. Uit pure wanhoop stuurt ze nog steeds liefdevolle sms-berichten naar zijn telefoon. Wat ze echter niet weet, is dat zijn oude nummer inmiddels toegewezen is aan een andere man, journalist Rob Burns. Na het lezen van al deze berichten raakt Rob erg nieuwsgierig en wil hij haar graag ontmoeten.

Niemand minder dan de bekende zangeres Celine Dion is ook in deze film te zien en speciaal voor deze film heeft ze dan ook een nummer uitgebracht genaamd Love Again. In de film speelt ze gewoon haarzelf. Uiteindelijk krijgt de journalist de kans om Celine Dion te ontmoeten en vraagt hij haar om hulp om Mira voor zich te winnen. Rob en Mira ontmoeten elkaar en voelen ze een sterke band, maar lukt het hen om het verleden achter zich te laten en een liefdesrelatie met elkaar aan te gaan?

love again netflix

De film is geregisseerd door Jim Strouse en naast Celine Dion zijn ook Sam Heughan, Priyanka Chopra Jonas, Sofia Barclay, Russell Tovey en Nick Jonas in deze film te zien.

Bekijk hieronder de trailer van Love Again:

 

Hoe scoort film verder?

Love Again krijgt scoort op IMDb een 5.9 van de 10 sterren. Niet bijster hoog, maar uiteraard ook niet heel slecht. In het verleden hebben films eerder bewezen dat ze zeker vermakelijk zijn, ondanks een lage score. Op Rotten Tomatoes scoort hij 28% op de Tomatometer (kenners), maar daarentegen krijgt wel weer 91% op de publieksscore. Dit houdt dus in dat de film bij de ‘normale kijker’ wel in de smaak valt. Wij hebben een aantal reacties van de kijkers voor jullie geselecteerd op X (voorheen Twitter):

Hieronder is het nummer te beluisteren dat Celine Dion speciaal voor deze film heeft uitgebracht: