De 98-inch tv is Samsungs grootste Neo QLED 4K-set tot nu toe

Samsung tilt de game naar een hoger niveau met de lancering van hun kolossale en peperdure Neo QLED 4K-tv, met een episch scherm van 98 inch (schermdiagonaal van 2,49 meter) en een flinke dosis high-end upgrades.

Dit luxueuze beest van bijna 14 duizend euro levert een verbluffende kijkervaring met zijdezachte bewegingen en een ongekend en ongeëvenaard contrast, waardoor scènes tot leven komen met een ongekende helderheid en realisme zoals je nooit tevoren hebt gezien. Plus met de geavanceerde NQ4 AI Gen 2-processor aan boord, brengt deze tv adembenemende 4K-beelden naar je woonkamer die de grenzen van verbeelding zullen overstijgen en je zal gaan verbazen hoe scherp bepaalde series of films kunnen zijn.

samsung 98 inch tv

“Groter is beter”

Wat deze 2024-editie echt onderscheidt, zijn de nieuwe AI-functies, zoals de Real Depth Enhancer Pro en AI Customization Mode. Deze slimme snufjes passen de beeldinstellingen direct aan op basis van wat je kijkt, en zorgen voor een gaming-ervaring en contentconsumptie zonder enige vertraging of onscherpte die gemerkt kan worden.

Samsung wijst er trots op dat de Active Voice Amplifier Pro-feature van de QLED 4K-serie dialogen en geluidseffecten van films of tv-programma’s kan versterken met kristalhelder Dolby Atmos-geluid, zodat je de beleving krijgt zoals de makers het oorspronkelijk bedoelden en het voelt alsof je regelrecht in de bioscoopzaal zit.

Naast deze opmerkelijke features, biedt de jumbo-sized set ook Mini-LED’s die elk detail vastleggen, zelfs in de meest duistere scènes, Neo Quantum HDR+ voor een optimale en één van de beste beeldkwaliteiten mogelijk en Dolby Atmos en Object Tracking Sound+ voor een meeslepende audio-ervaring. Tv kijken was nog nooit zo fijn en uiterst scherp.

Klaar voor een koninklijke upgrade van je kijkervaring en heb je enorm veel geld te spenderen? De 98-inch Class QN90D Samsung Neo QLED 4K is verkrijgbaar voor 13.842,82 euro.

samsung tv