Maan deed natuurlijk mee met The Voice of Holland

Heel Nederland kent Maan, of je dat nou wil of niet, natuurlijk van haar deelname aan The Voice of Holland. Ze zat in 2016 in team Marco en heeft zelfs de overwinning in handen mogen nemen. Vanaf dat moment is Maan ook niet meer weg te denken uit het lijstje bekendste artiesten van Nederland.

Inmiddels zijn we ook alweer zes jaar verder en Maan heeft ontzettend veel gave dingen mogen doen. Zo heeft ze op zowel Pinkpop als op Lowlands gestaan dit jaar, heeft ze alweer drie albums uitgebracht en ontelbaar veel hits op haar naam staan. Daarnaast heeft ze in 2019 ook nog eens haar acteerdebuut gemaakt in de film De Club van Lelijke Kinderen. 

Wat is het vermogen van maan in 2022?

Als je zoveel nummers, albums en optredens op je naam hebt staan, is het helemaal niet zo raar dat je ook een enorm vermogen op hebt kunnen bouwen. Maar hoe komen we erachter wat het vermogen van Maan is?

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Maan (@maan.de.st)

Gelukkig voor ons heeft Maan, net als bijna alle andere bekende Nederlanders, haar eigen besloten vennootschap (BV) opgericht: Maan Productions BV. En volgens de gegevens zou Maan een aantal jaar geleden een vermogen hebben gehad van maar liefst €214.215,-. Dit is ook te danken aan hoeveel Maan per optreden verdient. 

De zangeres is nog maar 25 jaar oud en er zijn inmiddels weer wat jaren verstreken. De cijfers lijken nu hoger dan €595.000,-. Dat is ook helemaal niet gek want haar populariteit lijkt maar te blijven groeien. Maan heeft inmiddels namelijk ook een enorme following opgebouwd op Instagram. Met 978K volgers tikt ze bijna de miljoen aan en dat zal vast ook niet zo lang meer duren. Ze is ook eigenlijk nog maar net begonnen aan haar carrière, dus ze zal nog flink omhoog gaan met alles wat ze ons nog gaat brengen.