In de voetsporen van haar Nederlandse moeder

De zusjes hebben het modellenwerk niet van een vreemde want de Nederlandse moeder van Gigi en Bella Hadid, genaamd Yolanda, was ook ooit model. Zij was te zien in de tv-show Real Housewives, terwijl de vader van Gigi en Bella een beroemde vastgoedontwikkelaar was. Hierdoor groeiden de zussen op in welvaart, en dat zou in de rest van hun leven ook zo blijven. Het vermogen van Gigi Hadid is dan ook torenhoog, maar dat is ook niet gek met meer dan 76,8 miljoen volgers op Instagram.

Wat is het vermogen en salaris van Gigi Hadid?

Gigi Hadid verhuisde naar New York om te gaan studeren, maar een jaar later was ze al te zien op de New York Fashion Week en tekende ze een contract met IMG Models. Door de jaren heen deed ze werk voor allerlei grote merken zoals Fendi, Moschino, Topshop, Tommy Hilfiger en veel meer. Dit waren vrijwel altijd zeer lucratieve deals, waardoor het vermogen van Gigi gestaag gestegen is.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Gigi Hadid (@gigihadid)

Het geschatte vermogen van Gigi Hadid ligt dan ook op 29 miljoen dollar, terwijl ze ongeveer 10 miljoen dollar per jaar verdient met modellenwerk. Gigi kan hier niet alles voor haarzelf bewaren, aangezien ze veel kosten maakt aan haar werknemers (van schoonmakers en tuinmannen tot advocaten, beveiliging en zaakwaarnemers) en natuurlijk ook belasting moet betalen. Gigi laat haar geld overigens goed rollen, want ze heeft een aardig wagenpark verzameld, dat bestaat uit auto’s zoals de Ferrari 599 GTB, Range Rover Vogue, BMW M2, Audi A8L, Cadillac Escalade en een Audi Q7. Daarnaast heeft ze meerdere woningen die miljoenen waard zijn, op locaties zoals New York.