Hoeveel verdient Calvin Stengs bij Feyenoord?

Calvin Stengs is bij Feyenoord inmiddels uitgegroeid tot een vaste basisspeler en mag volgens De Telegraaf dan ook een salaris 1,25 miljoen euro netto per jaar bijschrijven, daarmee is hij een van de bestbetaalde voetballers van Feyenoord. Dit zal tot zo zijn tot het einde van zijn contract in 2027 zo blijven, tenzij er natuurlijk een verlenging van het contract met een vernieuwd salaris voor hem in het verschiet ligt.

Ondanks zijn jonge leeftijd heeft Stengs toch al heel wat vermogen op weten te bouwen met al die miljoenen die hij de laatste jaren bij elkaar heeft gevoetbald. Volgens Salarysport, ligt zijn totale vermogen nu op omgerekend 3.933.644 miljoen euro.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Calvin Stengs (@calvinstengs)

Carrière en voorgaande voetbalclubs van Calvin Stengs

Voordat Stengs bij zijn huidige club Feyenoord kwam, speelde vijf jaar lang voor AZ. Na zijn beginjaren in Alkmaar, volgden twee jaar aan buitenlandse avonturen. Dit deed hij bij het Franse Nice en Belgische Royal Antwerp F.C. Daar had Calvin Stengs het betreft salaris meer dan goed voor elkaar. Zo verdiende hij volgens Capology in Frankrijk en België een salaris van 2,5 miljoen euro per jaar, een hele vooruitgang vergeleken met zijn salaris bij AZ. Daar verdiende hij ‘slechts’ 400.000 euro per jaar, in zijn laatste seizoenen welteverstaan.

Bij de transfers van Stengs was ook aardig wat geld gemoeid. Zo vertrok hij volgens Transfermarkt in 2021 voor maar liefst 15 miljoen euro van AZ naar Nice. Daar wist hij echter geen potten te breken en vertrok hij een jaar later alweer op huurbasis naar Antwerp. Nadat hij daar weer een beetje tot leven kwam, werd hij weer een jaar later door Nice verkocht aan Feyenoord. Deze keer voor ‘slechts’ 6 miljoen euro, al kan de transfersom door middel van bonussen nog oplopen tot 7 miljoen euro.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Calvin Stengs (@calvinstengs)

De voetballer heeft een relatie met Beau de Boer

Naast dat het hem op het veld en financieel gezien voor de wind gaat, heeft Stengs ook op privégebied veel om trots op te zijn. Zo is hij op 28 februari 2023 samen met zijn vriendin Beau de Boer trotse ouders geworden van Saint Stengs. Beau en Calvin hebben zijn al sinds mei 2018 bij elkaar en hebben nu dus een mooie bezegeling op hun liefde mogen krijgen. Het voetbalwereldje is overigens geen onbekende voor Beau, want zij is een van de prachtige dochters van Frank de Boer.

Beau is alleen niet de enige prachtige dochter van Frank. Zo is er ook de leuke dochter Romy de Boer, en zij heeft een relatie met scheidsrechter Joey Kooij. Voor hem betekende de terugkeer van zijn zwager naar de Eredivisie wel dat hij geen wedstrijden meer van Feyenoord mag fluiten. “Met familiaire banden houden we altijd rekening”, aldus een woordvoerder van de bond. “Daarom zal hij (Joey Kooij) Feyenoord niet meer fluiten zo lang Calvin Stengs daar speelt.”