De carrière van Glennis Grace

Glenda Hulita Elisabeth Batta, beter bekend onder de artiestennaam Glennis Grace, is geboren op 19 juni 1978 in Amsterdam. Grace groeide op in de Jordaan en was als kind zijde al veel met muziek bezig. Op zesjarige leeftijd was zij al te vinden op het podium. Naar eigen zegen ontdekte Glennis de kracht van zingen nadat haar moeder de single One Moment In Time kreeg van Whitney Houston. Ze wilde net zo goed worden als haar Amerikaanse voorbeeld.

Op elfjarige leeftijd deed Glennis Grace mee aan het Unicef Gala for Kids. Julio Iglesias was hier ook aanwezig en hij was erg onder de indruk van haar zangkwaliteiten. Hij nodigde haar uit om met haar te zingen tijdens zijn Ahoy concertenreeks. Toen ze zestien was deed Grace mee aan de Soundmixshow. Hier begon haar succes na het vertolken van een Whitney Houston nummer. Verder deed Glennis in 2005 mee aan het Nationaal Songfestival en mocht zij Nederland vertegenwoordigen tijdens het Eurovisie Songfestival.

hoeveel kost glennishoeveel kost glennis grace per optredenhoeveel kost glennis grace per optreden grace per optreden

Na diverse nummers en albums uitgebracht te hebben de afgelopen jaren kunnen we Glennis Grace niet meer wegdenken uit de muziekwereld. Ze was te zien bij het TROS-programma De Beste Zangers, deed ook een gastoptreden bij de Toppers in Concert en is onderdeel van de zanggroep Ladies of Soul.

Wat kost Glennis Grace voor een optreden?

Zelf deze gouden stembanden live willen horen? Volgens Twilight Entertainment kan je Glennis Grace boeken voor een halfuur optreden. Voor een tape-optreden betaal je een vast prijs van maar liefst 8500 euro. Liever Glennis inhuren samen met een live band voor nog meer sensatie? Dan moet je iets dieper in je spaarvarken kijken. Dit kan namelijk op oplopen tot de 14.500 euro. Beide prijzen zijn exclusief 9% BTW en 7% BUMA (muziekrechten).

Geen grote fan van haar muziekstijl, dan kan je altijd nog kiezen voor de leuke Nederlandstalige muziek van Mart Hoogkamer en voor feestbeest Maan.