Wie is Sahara Ray?

Grote kans dat jij nog niet bekend bent met de naam Sahara Ray, maar dat zal in het vervolg voor goed veranderen. Deze dame kent absoluut geen grenzen op haar Instagram en – net zoals haar naam doet vermoeden – krijg je het ontzettend heet van haar. De 31-jarige blondine woont in Australië en begon haar succesvolle carrière als model. Verder lanceerde ze zelfs haar eigen bikinilijn, Sahara Ray Swim. Uiteindelijk is de bombshell nog bekender geworden toen zij een aantal jaar geleden met Justin Bieber heeft gedatet en sindsdien zijn haar wilde posts pas echt begonnen.

Sahara Ray is door haar relatie met Justin Bieber dus enorm populair geworden op sociale media en ondanks dat het een tijdje niet zo goed met haar ging, is zij nu weer helemaal terug. Zo heeft zij inmiddels 1 miljoen volgers weten te verzamelen die zij regelmatig voorziet van de spannendste foto’s. Zo gebruikt zij het sociaal medium dan ook graag om te poseren voor haar eigen bikinilijn en komen er ook enorm veel foto’s voorbij waar Sahara Ray het randje opzoekt in lingerie of zonder kleren.

Voor Instagram zijn sommige foto’s van haar dan ook een beetje te veel van het goede. Daarom werden haar laatste posts, waarin zij aan bondage doet, dan ook keer op keer verwijderd door het platform. Sahara’s reactie: nog uitdagendere Instagram Stories plaatsen. De blondine lijkt zich dus niet zoveel aan te trekken van de restricties van Instagram, waardoor we dan ooit nooit bang hoeven te zijn dat haar content ooit saai zal worden. Zie hieronder een aantal van Sahara haar meest uitdagende plaatjes en oordeel zelf maar:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door ☥ حب (@sahara_ray)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door ☥ حب (@sahara_ray)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door ☥ حب (@sahara_ray)