Khabib laat zich niet zomaar omver lopen door de praatjes van Conor McGregor en slaat dus ook keihard terug. De ruzie op Twitter begint dan ook aardig uit de hand te lopen

Ruzie op Twitter loopt uit de hand; Mcgregor Khabib

Onlangs kondigde Conor McGregor aan dat hij gaat stoppen met vechten. Niet veel later heeft hij het gemund op de vrouw van Khabib. Conor kwam met de uitspraak: “Your wife is a towel mate.” Het komt erop neer dat hij moslim vrouwen met een hoofddoek behoorlijk beledigt. Hier is Khabib zich natuurlijk ook bewust van. Het bericht van Conor werd na een kwartiertje al verwijderd. Maar helaas voor hem hebben genoeg mensen er een screenshot van genomen en dit weer op het internet geplaatst. Het verwijderde bericht heeft Khabib er niet van kunnen weerhouden om met een comeback te komen.

 

Twitterruzie MAN MAN
Foto via Instagram thenotoriousmma

Khabib slaat terug via Twitter

Khabib schetst McGregor als een verkrachter. “Je bent een verkrachter. Je bent een hypocriet die geen verantwoordelijkheid neemt voor zijn daden. Gerechtigheid zal je vinden. We gaan het zien.”

Om de Tweet nog harder te laten aankomen voegde hij een foto toe van Conor met Terri Murray. Deze vrouw claimt dat Conor haar heeft bezwangerd in 2017 en dat hij de vader is van haar dochtertje Clodagh. Zelfs Dana White, de baas van de UFC, heeft gereageerd dat het te ver gaat en dat deze ruzie moet stoppen.