De PSV-trainer investeert al lang zijn geld verstandig

Ruud van Nistelrooij wordt beschouwd als een van de beste spitsen die de Engelse Premier League ooit gekend heeft. De voormalig aanvaller was onlangs nog steeds actief in de voetbalwereld, maar dan langs de zijlijn als hoofdtrainer van de Eindhovense club PSV. De samenwerking tussen de trainer en PSV is deze week beëindigd.

Veel voetballers geven hun geld uit aan wagens of andere luxeproducten. Echter is Ruud veel slimmer omgegaan met zijn financiële middelen. Zo investeert hij sinds 2000 actief in vastgoed. Op dit moment is hij eigenaar van zeker zes panden plus een garage.

Het vastgoed van Ruud van Nistelrooij

Ruud van Nistelrooy bezit vastgoed in onder andere Oss, Eindhoven en in zijn woonplaats Heesch. Sinds de oud-international in 2000 startte met investeren in vastgoed, heeft hij in totaal zo’n 2,5 miljoen euro geïnvesteerd. Het totaal aan hypotheken ligt een stuk lager, namelijk op een totaalbedrag van 304.000 euro.

Zijn eigen woonhuis kocht Ruud in 2001 voor een ruim bedrag van maar liefst 839.500 euro. De laatste aankoop die de hoofdtrainer heeft gedaan was zo’n twee jaar geleden in 2021. Van Nistelrooij kocht toen een schitterend appartement in Eindhoven waar hij een bedrag van 729.000 euro voor aftikte.

Vanzelfsprekend heeft hij flinke flinke winst gemaakt op zijn vastgoedportefeuille. Je kunt gerust denken aan bedragen van rond 1,5 tot 2 miljoen euro. Het is dus duidelijk dat hij flink veel geld verdient en dat is helder terug te zien in het vermogen van Ruud van Nistelrooij. Zie hieronder een aantal foto’s van één van de panden die Ruud van Nistelrooij bezit of kijk op de website Bekende Buren:ruud van nistelrooij woning eindhoven

ruud van nistelrooij woning eindhoven investering