Maak kennis met Ruby van Rossum

Ruby van Rossum is een prachtige dame¬† van eigen bodem die wij jou simpelweg niet kunnen laten ontgaan. Zo woont de Hollandse schone in het Utrechtse plaatsje IJsselstein en timmert zij hard aan de weg op social media. Op Instagram heeft zij inmiddels de meeste fans verzameld en hier deelt zij regelmatig de leukste foto’s met haar volgers. En – eerlijk is eerlijk – wij vinden het ook enorm vermakelijk om door Ruby van Rossum haar Instagram-feed te scrollen, want zij weet ons steeds te verrassen met een andere prachtige foto van haarzelf.

Op de foto’s is te zien dat zij regelmatig leuke feestjes meepikt en indrukwekkende reisjes maakt. Zo maakte zij het afgelopen jaar een reis naar Thailand en stonden Spanje en Kos ook op haar travel list.¬†Ruby is ook actief op YouTube en hier deelt zij nog gedetailleerder haar leven met haar volgers. Iets waar wij uren naar zouden kunnen kijken. Naast Ruby haar fantastische uiterlijk heeft zij ook een grote dosis humor, een combinatie waar ons hart sneller van gaat kloppen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Ruby van Rossum (@ruby.vanrossum)

Naast haar groeiende fanbase op social media heeft Ruby ook een hart van goud. Zo werkt zij als kindercoach en vindt zij het belangrijk dat kinderen gezien en gehoord worden. Hierbij helpt zij hen om hun eigen kansen en mogelijkheden te ontdekken. Ruby is dus enorm zorgzaam en wij vinden dit echt enorm aantrekkelijk aan een vrouw. Wij hebben hieronder onze favoriete foto’s van Ruby van Rossum voor jou op een rijtje gezet, want zo’n vrouw wil je dagelijks op je Instagram-tijdlijn zien verschijnen:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Ruby van Rossum (@ruby.vanrossum)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Ruby van Rossum (@ruby.vanrossum)