Wie is Juvat Westendorp?

Juvat is een presentator, danser en choreograaf. Ook is hij acteur en is hij bekend van onder andere de films Casanova’s, Onze jongens en Onze jongens in Miami. Bekendheid als danser kreeg hij bij het grote publiek door zijn deelname aan So You Think You Can Dance in 2011. Na het programma begon hij niet veel later aan zijn acteer carrière.

 

Zijn vriendin is de knappe Ruby Celine

In juli 2021 heeft het koppel bekend gemaakt dat ze samen zijn via Instagram. Juvat postte een foto met daaronder “Smoorverliefd!”, “Jij maakt elke dag een stukje mooier.” samen met de knappe Ruby Celine.

Ruby Celine is 24 jaar en bekend van het dansen. Ze heeft onder andere gedanst voor RTL Nederland, The Voice of Holland, X-factor, RTL Late Night en ZAPP LIVE. Juvat en Ruby hebben elkaar een paar jaar geleden via werk leren kennen. ‘Ik was de choreograaf en zij de danseres. Daarna zijn we ieder onze eigen weg gegaan zonder nog contact te hebben’ vertelde Juvat. Een jaar later werkten de twee opnieuw samen. ‘Toen merkte ik dat ze heel zorgzaam was. Maanden later dacht ik: zij was eigenlijk heel leuk. Ik heb haar vervolgens gevraagd een keer koffie te gaan drinken en toen sloeg de vonk gelijk over’.

Zie hieronder een aantal foto’s van de Instagram van de knappe Ruby Celine: