Ruben Nicolai verkoopt zijn luxe penthouse in Amsterdam

De RTL 4-presentator en cabaretier Ruben Nicolai heeft in 2017 een penthouse gekocht. Het vier kamer appartement is gevestigd in Amsterdam Noord. Ruben Nicolai legde hiervoor 910.000 euro voor neer, bijna een miljoen euro. De totale woonoppervlakte bedraagt in totaal 101 vierkante meter. Nu, zo’n 4 jaar later, is de tijd aangebroken dat Ruben Nicolai de woning in de verkoop doet. Beter gezegd: hij heeft het penthouse al verkocht. Naar verluidt bedroeg de verkoopprijs zo’n 1,4 miljoen euro, wat betekent dat Ruben een winstbedrag van maar liefst 400.000 euro in zijn zakken kan steken.

Het penthouse bestaat uit vier kamers, waaronder twee slaapkamers en twee badkamers. Verder beschikt het appartement over een luxe keuken met kookeiland en alles wat je verder nodig hebt om iedere avond een perfecte maaltijd op tafel te zetten. Het appartement van Ruben Nicolai is ontwikkeld volgens het zogenaamde ‘shared economy’ principe.

Het appartement heeft naast een prachtige binnenkant ook een buitenkant en daktuin waar je u tegen zegt. Het is een gemeenschappelijke daktuin met de rest van de bewoners van het complex. Beneden de woningen is een bedrijfscomplex dat door de Vereniging van Eigenaren wordt verhuurd. Wat de nieuwe eigenaar nog bij de woning krijgen, is een eigen parkeerplaats voor zijn auto

ruben nicolai koopt penthouse voor 1 miljoen euro

woning ruben nicolai verkocht

Bekijk de rest van de foto’s op BekendeBuren.