Katerina Berezhna is de nieuwe vriendin van Pierre Gasly

Katherina Berezhna is de nieuwe vriendin van de F1-coureur Pierre Gasly. Ze is een model en influencer op social media. Katherina is 22 jaar en is geboren in Oekra├»ne. In haar Instagram-bio staat dat ze gevestigd is in Marbella/Madrid. Katherina Berezhna zit op de IE Business School. Naast dat ze influencer is, heeft ze ook haar eigen bedrijfje opgezet. Katherina is eigenaresse van Imerellijewelry. In totaal heeft ze op Instagram zo’n 121.000 volgers en laat ze vaak haar prachtige lach zien.

Kon ze niet kiezen tussen Lando Norris of Pierre Gasly?

Eerder ging het gerucht dat F1-coureur Lando Norris en Katherina Berezhna een relatie hadden, maar dat is nooit bevestigd. Nu hebben Pierre en Katherina allebei op hun Instagram een foto geplaatst, waardoor het bevestigd is dat zij een relatie hebben.

Check hieronder een aantal leuke Instagram-foto’s van de knappe nieuwe vriendin van Pierre Gasly, Katerina Berezhna:

Ex-vriendin Caterina Masetti Zannini gaat nu met een andere coureur

Laatst werd ook bekend dat de ex-vriendin, Caterina Masetti Zannini, Pierre Gasly had ingeruild voor een andere coureur. Pierre Gasly en Caterina Masetti Zannini waren samen sinds 2018. We weten niet precies wanneer de twee uit elkaar zijn gegaan, maar dat werd ons duidelijk door de Instagram posts van Catherina met de coureur Callum Ilott. Nu ook door de post van Pierre en Katerina.

Zie hieronder foto’s van ex-vriendin Caterina Masetti Zannini: