De carrière van Roxeanne Hazes

Als je de achternaam hoort, weet je in principe al uit welke talentvolle familie ze komt. Roxeanne Hazes is geboren op 18 januari 1993 in Gouda. Zoals de meeste mensen al weten, werd ze geboren als de dochter van volkszanger André Hazes (sr.) en Rachel Hazes-van Galen. Ze hield al van zingen op jonge leeftijd, ook zong en schreef ze veel liedjes met haar vader.

Roxeanne debuteerde als zangeres op televisie in 2007 bij het programma So You Want Be A Popstar. Haar eerste debuutsingle Ik hou van jou kwam hetzelfde jaar uit. In zowel 2010 als 2012 kwamen er twee albums met haar broer André Hazes (jr.) uit. Na er een tijd er tussenuit geweest te zijn, is ze sinds 2017 weer druk met muziek maken.

Wat is No Bra Day?

Het klinkt misschien heel spannend voor velen, maar het is eigenlijk een dag vol met serieuze betekenissen. No Bra Day is een jaarlijkse viering op 13 oktober waarbij vrouwen aangemoedigd worden om zonder bh te gaan. En dit doen ze om het bewustzijn van borstkanker wereldwijd te vergroten. Over het algemeen is oktober al bekend om een gelijksoortige reden. Het is namelijk de National Breast Cancer Awareness Month.

Op sociale media gaat #nobraday elk jaar weer viral. Terwijl de ene het ziet als een politieke statement, ziet de ander het als een voorkeur geven. Maar over het algemeen is het dus om mensen wereldwijd bewust te maken van borstkanker en het hoe je het vroeg zelf kan constateren.

Roxeanna gaat topless voor de Linda

Op de Instagram-pagina van de Linda werd voor de No Bra Day een foto geplaatst van Roxeanne Hazes. Op deze foto is de zangeres topless te zien, terwijl zij haar lichaam bedekt met twee spiegeleieren. Hierbij was het volgende geschreven: “Laat die beha maar lekker in de kast vandaag, want het is No Bra Day: dé dag van het jaar waar je meiden ongestoord de kooi uit mogen en je je prachtige borsten mag vieren. En niet zomaar, nee, de dag is in het leven geroepen om aandacht te vragen voor de meest voorkomende kankersoort onder vrouwen: borstkanker. Elk jaar krijgen ongeveer 18.000 mensen de diagnose en daarom is het des te belangrijker om jezelf te checken. Vroegtijdige opsporing begint bij jezelf. Hoe je jezelf het beste checkt? Twijfel je of vertrouw je het niet? Neem dan altijd contact op met je huisarts.” 

Hieronder vind je de foto van Roxeanne Hazes voor de Linda:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door LINDA. (@linda)