Roxeanne Hazes heeft iets te vieren

Roxeanne Hazes is veel meer dan alleen maar ‘de dochter van’. Ze is zelf ook een succesvol artiest en een echte powervrouw. Roxaenne is al vanaf begin februari aan het touren door Nederland. In totaal heeft ze zeven shows gehad, waaronder vijf shows ook volledig waren uitverkocht. Op zaterdag 25 februari heeft ze haar laatste concert gegeven in Groningen. Hiervoor had ze ook haar nieuwe nummer samen met Kris Kross Amsterdam en Donnie, ‘Der Af’ uitgebracht. Het nummer werd al snel razend populair. Je zou dus wel kunnen zeggen dat Roxeanne zeker niet veel heeft stil gezeten de laatste tijd.

Om haar succes van de laatste tijd te vieren, heeft ze besloten om voor twee weken even uit te stomen in Tenerife. Samen met haar zoontje Fender en haar vriend Erik Zwennes is ze dus lekker vakantie aan het vieren.

Roxeanne Hazes strooit met bikinifoto op Instagram: "Content"

De bikinifoto van Roxeanne

Roxeanne laat dit ook duidelijk weten aan haar fans. Op haar Instagram account heeft ze een aantal vakantie foto’s gezet. Het zijn een heleboel leuke foto’s met of van haar zoon en vriend. Ze heeft op de vijfde slide ook een foto van haar zelf geplaatst. Je ziet Roxeanne op een ‘leuke’ bikinifoto. Je hoort ons zeker niet klagen!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Erik Zwennes (@erikzwennes)