Dertigjarigen villa in Bilt staat nu te koop op Funda

Er staat momenteel een prachtige villa te koop op Funda, deze woning is gelegen in De Bilt (nabij Utrecht) en beschikt misschien wel over de meest unieke garage in heel Nederland. De woning heeft een woonoppervlakte van 126 m2 en bevindt zich op een ruim perceel van 630 m2.

De authentieke villa is gebouwd in het jaar 1929, een echte dertigjarigen villa dus. De woning heeft de energielabel A, is voorzien van 22 zonnepanelen op het dak en is daarmee dus heel duurzaam te noemen. De ruime villa wordt dan ook geschat op realistische woningwaarde van maar liefst 1.188.000 – 1.252.000 euro, met een vraagprijs op Funda van 1.250.000 euro.

De indeling van de woning

Dit huis is groot genoeg voor de gehele familie en beschikt over vier slaapkamers. Op de begane grond vind je bij entree meteen de prachtige woonkamer met aan de achterzijde de gezellige uitgebouwde lichte woonkeuken voorzien van alle nieuwste inbouwapparatuur, openslaande deuren naar het terras en een grote lichtstraat. Ook beschikt de begane grond over een werkkamer met vaste kastruimte en glas-in-loodschuifdeuren naar de woonkamer.

Op de eerste verdieping zitten drie grootte variƫrende slaapkamers en een moderne badkamer voorzien van een grote inloopdouche, toilet en wastafel. De tweede verdieping kun je bereiken door middel van de vaste trap. Deze verdieping bestaat uit een vierde slaapkamer met twee grote dakramen.

Een hele bijzondere garage

Deze villa beschikt over een zeer unieke garage die ontzettend ruim en mooi ingedeeld is. In totaal staan er acht prachtige en authentieke auto’s in de garage geparkeerd die zorgen voor een hele chique look. Een persoon met een affiniteit voor auto’s moet deze garage echt is een keer gezien hebben. Ook is er een extra werkkamer die groot is en erg mooi ingedeeld is in de stijl van de garage. Bekijk hieronder een paar foto’s (bron: Funda):

Villa Funda prachtige garage

Villa Funda De Bilt

Villa Funda De Bilt terras