Rosan Schoemaker is de knappe Miss uit het Oosten

De bloedmooie Rosan Schoemaker is een knappe dame uit Almelo. Ze deed vorig jaar mee aan de verkiezing van Miss Beauty Of Overijssel en riep heel Almelo en omstreken op om op haar te gaan stemmen. Uiteindelijk pakte deze verkiezing goed uit voor de dame, ze won namelijk twee titels. Ze werd 1st runner-up Miss Beauty of Overijssel en is Miss Huid en Haar Totaal geworden en we snappen wel waarom. Haar lange blonde lokken zijn namelijk iets waar ze erg trots op mag zijn.

Verder is ze ook model en staat ze ingeschreven bij MeisModels. Ze schittert regelmatig op de set voor fotoshoots en daarbuiten maakt ze mooie kiekjes voor op haar Instagram-pagina.

Haar Instagram-foto’s

We zien haar op de allermooiste plekken verschijnen in stijlvolle outfits. Zo zagen we aan haar foto’s dat ze op Ibiza is geweest en ook nog eens een rondje door Los Angeles heeft gefietst. Toch keert ze altijd terug naar Overijssel en zelfs daar staat ze nog prachtig op de foto. De locatie maakt dus voor Rosan Schoemaker helemaal niks uit, alleen aandacht is gevestigd op haar.

Hieronder een aantal foto’s van de knappe Rosan Schoemaker: