Wie is Roos KEtting uit seizoen drie van de Bachelor?

Roos Ketting(28) deed mee aan seizoen drie van de Bachelor. Ze gaf van tevoren aan midden in een ontdekkingstocht te zitten naar zichzelf. Ze houdt van reizen en van de rust die yoga en meditatie haar geven. Behalve de rust houdt ze hier en daar ook van een feestje. Haar droom is uiteindelijk huisje, boompje, beestje, maar tot die tijd wil ze nog maar al te graag van het leven genieten.

Dit jaar waren er tijdens seizoen drie twee bachelors in de realityserie. Tijdens het programma kon Roos geen keuze maken tussen de bachelors Rien en Paul. Ze vond beide mannen eigenlijk wel interessant. Uiteindelijk heeft ze een keus gemaakt en vond ze zichzelf beter bij Rien passen. Dit duurde alleen niet heel lang. Bij de rozenceremonie in aflevering negen gaf Rien aan hoe hobbelig hun weg is verlopen, maar uiteindelijk is ze helaas naar huis gestuurd.

Haar eigen bikinimerk: BON KINI

Maar niet getreurd, want we zullen Roos Ketting op social media nog vaak genoeg voorbij zien komen. Ze heeft haar eigen bikinimerk waar ze maar al te graag voor op de foto gaat. Roos vormt met haar partner in crime, Jip, het brein achter de succesvolle bikinilijn. BON KINI is niet zomaar een bikinilijn; de twee dames willen diversiteit, inclusiviteit en zelfvertrouwen opwekken. Roos is het creatieve brein achter de ontwerpen en injecteert haar visie in elk bad kledingstuk. Jip is daarentegen meer een slimme organisator en geeft leiding aan de dagelijkse bedrijfsvoering. Een duo die elkaar dus goed aanvult.

Wanneer we Roos zien stralen in de bikini’s uit haar eigen collectie, begrijpen we maar al te goed waarom.

Bekijk hieronder de foto’s van het Instagram-account van BON KINI:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door BON KINI ♡ (@bonkini__)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door BON KINI ♡ (@bonkini__)