Wie is Roos Delwig?

Als je dit aan het lezen bent, dan ben je ongetwijfeld geïnteresseerd in wie Roos Delwig is. We vertellen je daarom in een vogelvlucht over haar leven. Zo wordt in een interview met de hogeschool Saxion veel duidelijk over de oud-studente van de opleiding Gezondheid & Technologie. Ze combineerde dit met haar modellenloopbaan, omdat de gedachte om een studie te doen bleef kriebelen. Nadat ze de studie afgerond had, begon ze weer fulltime focussen op haar modellenwerk. En Roos Delwig mag dan wel een succesvolle modellencarrière hebben, maar haar leven is niet alleen maar glitter & glamour. Ook heeft ze gewerkt als vaccinatieverpleegkundige bij de GGD.

Waarom ze interesse heeft in werken in de zorg? Dat legt ze ook uit in het interview met Saxion: ‘Ik was vanaf jongs af aan altijd al programma’s aan het kijken over ziekenhuisverhalen. Ik vond de zorg altijd al heel erg interessant, maar ik wilde graag iets waarmee je meer kanten op kan dan met HBO-V. Toen kwam ik deze studie tegen en tot mijn grote verbazing was hij ook nog eens in de buurt te doen. Ik gebruik de opleiding niet voor mijn modellenwerk, maar wel voor mijn baantje bij de GGD.’ Ook laat ze in dat interview weten in de toekomst parttime als verpleegkundige te willen werken.

Haar modellenwerk en foto’s op Instagram

Verder wordt er ook duidelijk hoe haar modellenwerk eruitziet: ‘Ik werk voornamelijk voor kledingmerken en mijn werkzaamheden bestaan vooral uit shoots of shows doen. Iedere dag is weer verschillend en soms zelfs een beetje onzeker, maar dat vind ik juist superleuk.’ Hieronder zie je wat voorbeelden van haar posts op Instagram, waar ze al ruim 30.000 volgers heeft. Zij genieten van allerlei foto’s op de mooiste vakantieparadijzen en natuurlijk ook veel kiekjes van haar modellenwerk.

roos delwig model
Foto via Instagram @roosdelwig
roos delwig roodharig model
Foto via Instagram @roosdelwig