Bondscoach mag gaan verhuizen naar Laren

Waar de bondscoach nu zijn oude en versleten kicks neerzet? Terug naar het Gooi! Koeman heeft recent een adembenemende villa gekocht voor maar liefst 3,4 miljoen euro, waarbij hij een hypotheek heeft afgesloten van zo’n 3.260.000 euro. Hij lijkt dus terug te zijn gekomen op zijn besluit van 2021 toen hij zijn stulpje in Naarden inruilde voor een chic bovenhuis in Amsterdam.

 

De villa van Ronald Koeman

Benieuwd naar hoe de bondscoach leeft? Nou, zijn nieuwe onderkomen is niet bepaald bescheiden. Met een woonoppervlakte van 270 vierkante meter en vier kamers, inclusief twee slaapkamers en twee badkamers, ademt de villa luxe. De keuken is een ware droom voor elke (hobby)kok, voorzien van de meest geavanceerde inbouwapparatuur. Alsof dat nog niet genoeg is, kan Koeman ook nog eens zijn baantjes trekken in het binnenzwembad en genieten van een ontspannende sauna. Zijn auto vindt een veilig onderkomen in de eigen garage, en de weelderige tuin met zonneterras biedt een oase van rust en groen.

Maar laten we niet vergeten dat deze villa niet de enige vastgoed is in Koemans portfolio. Naast dit juweeltje bezit hij ook nog een penthouse in het charmante Noordwijk.

En wat betreft zijn financiën? Als Koeman zijn spelers net zo goed keuzes maakt als in zijn huizen, staat het Nederlands elftal er goed voor. In september 2021 verkocht hij zijn villa in Naarden met een aanzienlijke winst van 624.000 euro. En alsof dat nog niet genoeg was, incasseerde hij onlangs een winst van 310.000 euro bij de verkoop van zijn Amsterdamse bovenhuis. Het is duidelijk dat zijn bankrekening alleen maar dikker en dikker wordt bij huize Koeman. Bekijk hieronder een aantal foto’s van de prachtige woning:

waar woont ronald koeman

koeman koopt huis

woning het gooi tuin

bondscoach nederland woning