Loopbaan van Romy Monteiro

Romy Monteiro (of zoals haar echte naam luidt, Romy Tuggelaar) deed in 2014 mee aan ‘The Voice of Holland’ en samen met haar coach Marco Borsato haalde ze de kwartfinale. In 2015 kreeg ze de hoofdrol in de musical ‘De Bodyguard’. Buiten wat appearances in Nederlandse spelshows en programma’s is ze sinds kort ook te zien in de welbekende soapserie Goede Tijden, Slechte Tijden.

Het is geen geheim dat Romy Monteiro over ongelofelijke schoonheid bezit. Ze komt de laatste jaren namelijk ook in de FHM 500 terecht, dit jaar is ze op de 15e plek geëindigd. Terech, in onze ogen.

Op Instagram laat ze weten dat ze, nu dat haar verjaardag is geweest en de feestdagen eraan komen, zich weer gaat focussen op gezond leven. Zie de Instagram-post hieronder:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Romy Monteiro (@romymonteiro)

Hoewel ze zelf zegt niet de grootste fan van sporten te zijn, blijft ze hard werken op topfit te blijven; en dat is te zien. Zo plaatst ze met enige regelmaat een aantal foto’s in bikini op haar Instagram. Wij selecteerden er een paar voor je hieronder: