De carrière van Romy Monteiro

Romy Monteiro is bekend geworden van haar deelname aan The Voice of Holland. De dochter van Antje Monteiro schopte het zelfs tot de kwartfinale van de talentenjacht en legde daarmee de basis voor haar succesvolle carrière. Vervolgens kreeg ze de hoofdrol in de musical The Bodyguard en is werkzaam als actrice en presentatrice. Kortom, deze dame is een bezige bij.

Op vakantie met haar vriend Jasper Suyk

Hoe wij onszelf in het regenachtige Nederland bevinden, heeft Romy haar zaakjes beter op orde. Ze is momenteel op vakantie met haar vriend, fotograaf Jasper Suyk, en geniet er met volle teugen van. Gelukkig deelt ze op Instagram een aantal foto’s zodat wij ook kunnen meegenieten van de prachtige locaties én de bikini body van Romy Monteiro.

Aangezien haar vriend een van de betere fotografen van ons land is, kan je natuurlijk verwachten dat de vakantiefoto’s van het koppel indrukwekkend zijn. We kunnen je vertellen: dat zijn ze. Met de vakkundigheid van Jasper en de looks van Romy is het hen gelukt om prachtige shots te maken. Romy deelde een hele reeks foto’s op Instagram. Check de foto’s hieronder:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Romy Monteiro (@romymonteiro)