Romotow caravan

Roadtrips zijn perfect om met je beste maten eventjes een ultiem mannenweekend te hebben, toch is het wel lastig om het juiste vervoersmiddel te vinden een dergelijke trip naar het volgende level te tillen. Echter is dit met de Romotow caravan verleden tijd. Dit is een futuristische caravantrailer die geschikt is om geheel in stijl Europa rond te reizen. Heb je dan eindelijk die mooie spot gevonden waar jij eventjes jullie plekje wilt stallen? Geen zorgen. Met slechts één druk op de knop zwenkt de centrale woonruimte naar buiten, waardoor er een strak feestdek ontstaat met maar liefst 70% meer vloeroppervlak. Deze caravantrailer is 6,5 meter lang en voorzien van alle nodige luxe om jouw reis zo comfortabel mogelijk te maken. Zodra de pitstop voorbij is druk je weer op de knop en de caravan is weer ready to go en je kan weer naar je volgende bestemming.

Roadtrip Romotow Caravan Concept Gewoonvoorhem aanhang

Roadtrip Romotow Caravan Concept Gewoonvoorhem look

Roadtrip Romotow Caravan Concept Gewoonvoorhem trailer

Roadtrip Romotow Caravan Concept Gewoonvoorhem

Slecht nieuws voor de mannen die nog een vervoersmiddel zochten op de korte termijn, want het zal helaas nog een paar maanden duren voordat deze caravan beschikbaar zal zijn op de markt. Mocht je meer willen weten over deze prachtige caravan check dan even de site van Romotow Caravan, zodat je niks tekort komt tijdens jullie eerstvolgende roadtrip.

Naast een perfecte camper heb je natuurlijk ook een prachtige route nodig om geen plekje wat ons mooie continent te bieden heeft over het hoofd te zien!