Maak kennis Romi Frenkel uit Israel

De knappe Romi Frenkel komt uit Israel en is 20 jaar oud. In het dagelijks leven timmert Romi lekker aan de weg als model en hiervoor reist zij de hele wereld over. Zo staat zij onder contract bij verschillende modellenbureaus in Israel, Spanje, Frankrijk en Duitsland, waardoor zij shoots heeft mogen doen in onder andere Parijs, Mallorca en Ibiza.

Maar hier blijft het bij, want Romi heeft ook al mooie opdrachten binnen weten te slepen als model. Zo heeft zij al op verschillende magazine covers gestaan, was zij in 2018 op de Tel Aviv Fashion Week en heeft zij een samenwerking met een groot merk als Samsung. Kortom, petje af voor deze prachtige brunette.

Romi gaat als een speer op Instagram

Net als bij haar carrière gaat Romi Frenkel ook als een speer op sociale media. Zo heeft zij inmiddels 249.000 volgers weten te verzamelen die zij regelmatig voorziet van de leukste kiekjes in bikini en foto’s in classy outfits. Wij snappen wel waarom mensen ervoor kiezen om de Israëlische dame te gaan volgen, want de bruine lokken en haar fantastische blauwe ogen is een combinatie waar veel mannen alleen maar van dromen. Verder zien wij op haar Instagram vooral dat zij enorm geniet van het reizen en de mooie stranden en dit levert maar al te leuke content op. Het is zeker geen straf om deze prachtige brunette te gaan volgen op Instagram dus.

Tot slot is Romi ook actief op TikTok en hier heeft zij bijna 20.000 volgers, maar haar video’s worden soms wel 100.000 keer bekeken. Zij plaatst regelmatig video’s waarin ze getalenteerd danst en dat – in combinatie met haar fantastische figuur – zorgt ervoor dat wij het wel heel warm krijgen. Verder plaatst zij video’s waarin we een kijkje krijgen in haar dag en de leukste filmpjes met vrienden en familie. Ze is dus knap en een familiemens en hiermee tikt Romi echt alle boxen aan. Wij selecteerden haar beste foto’s en video’s hieronder:

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door ROMI🦋 (@the_romi_frenkel)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door ROMI🦋 (@the_romi_frenkel)

@the_romi_frenkel Always having a good time with you @Julia Shachar ♬ original sound – Romi Frenkel 🌙