De carrière en het privéleven van Romee Strijd

Romee Strijd werd geboren op 19 juli 1995 in Zoetermeer. In 2011 tekende ze een contract bij het modellenbureau DNA Model Management. Vervolgens werkte Strijd voor heel veel verschillende en prominente bedrijven, waaronder Calvin Klein, Louis Vuitton, Michael Kors, Yves Saint-Laurent, Kenzo en Prada. Toch is ze vooral bekend van haar modellenwerk bij Victoria’s Secret, waar ze sinds 2014 werkzaam is. Sinds 2010 heeft ze daarnaast een relatie met Laurens van Leeuwen, de zoon van EO-presentator Bert van Leeuwen. In 2018 trouwde het stel vanuit praktische overtuiging, twee jaar later waren ze voor het eerst in verwachting. In 2020 werd hun eerste dochtertje Mint geboren, gevolgd door dochtertje June in 2022.

 

Romee en Laurens kopen een maisonnette in Zoetermeer

De schoondochter van EO-coryfee Bert van Leeuwen kocht onlangs met haar vriend Laurens een maisonnettewoningen in haar geboorteplaats Zoetermeer. De vraagprijs van de woning lag op 275.000 euro, maar het stel besloot flink te overbieden en kocht de maisonnette voor 26.000 euro meer. Daarmee tikten Romee en Laurens een totaalprijs van 301.000 euro af, zonder dat ze de bank daarbij nodig hadden. De koopsom werd volledig gefinancierd uit eigen middelen, waardoor er geen euro hypotheek op de woning rust. Het lijkt er overigens wel op dat de blondine niet van plan is om in de maisonnette te gaan wonen met haar gezin. Romee woont namelijk samen met Laurens en hun twee dochters in een zelf ontworpen droomvilla, waardoor het er sterk op lijkt dat ze de maisonnette te huur gaan aanbieden. Het topmodel investeerde namelijk al eerder in meerdere huizen om te verhuren.

Hoe ziet de maisonnette er van binnen uit?

De woonoppervlakte van de maisonnettewoningen in Zoetermeer bedraagt 68 vierkante meter en beschikt over drie kamers. Deze kamers zijn verdeeld over twee woonlagen, zoals bij een maisonnettewoningen gebruikelijk is. De maisonnette is voorzien van twee slaapkamers, een badkamer en een luxe keuken met diverse inbouwapparatuur. Daarnaast is er nog een dakterras aanwezig, waar je heerlijk van de zon kunt genieten. Bovendien beschikt de woning over een gezamenlijke fietsenberging en is de maisonnette voorzien van een laminaatvloer. Je bent nu vast enorm benieuwd, dus hieronder kun je een aantal foto’s bekijken:

maisonnette romee strijd maisonnette romee strijd maisonnette romee strijd